Ma-Vrij 09.00 tot 18.00u

​​De Genestetstraat 5, 1962 SM Heemskerk

(31) 06 21 106 041

Gem. beoordeling 9,4

TARIEVEN

Val je onder het minimumloon? Ben je student? Vraag dan om de speciale prijzen. Ook voor leerkrachten hebben wij een speciaal tarief.

Ook bieden wij familieopstellingen, werken we met plantmedicijnen en organiseren meditatie avonden. Voor meer vragen hierover kun je met ons contact opnemen!

Voor de verschillende therapieën die wij bieden, hanteren wij de volgende tarieven:

Hypnotherapie
Intakegesprek: 100,-
Eén sessie: 150,- (avondtarief 175,-)
EMDR
Intakegesprek: 100,-
Eén sessie: 150,- (avondtarief 175,-)
Coaching
Intakegesprek: 100,-
Eén sessie: 150,- (avondtarief 175,-)
Workshop Mindfulness (individueel en groepsverband)
6 bijeenkomsten: 420,-
Breathwork
200,-
Individueel Transformation Traject.
Intakegesprek en 7 sessies twv van 8 uur, begeleiding door middel van oefeningen en ondersteuning vanuit WhatsApp, en telefonisch contact, waar nodig.
Investering: 999,-
Therapie om van je rook verslaving af te komen
399,-
Ga voor goud Traject
Neem hiervoor telefonisch contact op.

* Betaling na de sessie contant of met pin.

De prijzen van de sessies zijn inclusief ondersteuning en begeleiding vanuit WhatsApp, Telegram of Signal.
En indien nodig is het ook mogelijk om te bellen.

Om de groei en ervaring van de sessie te versnellen kunt u op verzoek een begeleidend opdracht mee krijgen.

Annulering

Afspraken dienen 48 uur van tevoren afgezegd te worden. Bij afzegging binnen 48 uur wordt het consult in rekening gebracht.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Ik ben erkend psychosociaal hypnotherapeut. Daarom worden de meeste van mijn behandelingen door zorgverzekeraars vergoed als je een aanvullende verzekering hebt.
Meer informatie hierover.

Verwijzing

De sessies kunnen zonder verwijzing van de huisarts gevolgd worden.

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

"Ik wil je vanuit mijn hart bedanken. Eerste keer dat ik bij je kwam was ik kilometers verwijderd van mijn hart. De sessies waren confronterend en heftig. Het maakte altijd veel los. Ik kon je altijd hierover bellen en je stelde mij altijd gerust. Nu vele sessies verder voel ik mijn hart en ben ik bewust van mezelf. Ik voel me steeds een vrijer mens. Dank je Alev."

 

Anoniem

"Wat ben ik blij dat ik bij Alev terecht ben gekomen. Wat een mooi lief en zacht mens. Heeft me geleerd vertrouwen gegeven in mezelf en mijn gedachten rust te geven. Ik voel me blij en heb rust gevonden in mijn gedachten. Je. Voelt je meteen op je gemak bij haar en kan open zijn in wat je graag wilt. Ben er vol ingegaan en stond open voor alles. En kan maar weer één ding zeggen...ik ben BLIJ?."


Peebee

"Het is een hele fijne manier van therapie. Ik werd warm ontvangen en er was een ontspannen sfeer. Alev was heel rustig waardoor ik me goed kon concentreren. Ik had het gevoel dat ik open kon zijn naar haar, en de momenten dat ik tegen barrières aanliep heeft ze me geholpen om deze omlaag te halen. Door haar begeleiding kon ik tot inzichten komen waar ik zelf niet bij was gekomen. Het heeft me heel erg geholpen om de banden met de mensen om me heen te versterken en verbeteren, en ook de band met mezelf heb ik kunnen versterken. Ik ben erg blij met haar begeleiding."


 Anoniem

"Ik heb Alev leren kennen als een hartelijk, open en empatisch mens. Eerlijk en recht door zee, wat zeldzaam is tegenwoordig. De hypnotherapie die ik bij je gevolgd heb was zeer intensief maar zo mooi dat ik dit aan iedereen wil aanbevelen. Je begeleiding is zo professioneel en vol medeleven, zodat je het gevoel hebt een steun te hebben voor iets wat je zelf moet doen. Ze voelt intuïtief aan wat goed voor je is en wat niet maar laat de keuze altijd bij jou. Dank je, Alev."


Anoniem

"Ik heb bij Alev een aantal hypnotherapie sessies gehad. Ik heb deze als heftig, maar zeer doeltreffend ervaren. Alev is zeer deskundig en kan zich ook zeer goed inleven in diverse situaties. Ik ben Alev zeer dankbaar voor de sessies die ik bij haar heb gehad, ik voelde mezelf altijd veilig en welkom. Dank je wel!"

 

Anoniem

© 2023 Durna Praktijk voor zelfliefde

Design by Eazyonline

© 2023 Durna Praktijk voor zelfliefde  |  Design by Eazyonline