Ma-Vrij 09.00 tot 18.00u

​​De Genestetstraat 5, 1962 SM Heemskerk

(31) 06 21 106 041

Gem. beoordeling 9,4

MINDFULNESS

Durna Praktijk voor zelfliefde is de praktijk waar je terecht kunt voor mindfulness. Op deze pagina kun je alle informatie vinden die je nodig hebt over deze behandelmethode.

Wat is Mindfulness?

Kort gezegd is mindfulness: met aandacht leven in het hier-en-nu. Met mindfulness leer je stilstaan bij zaken die je normaal niet opmerkt. Je zou het kunnen zien als een vorm van meditatie. Door je aandacht te sturen, kun je afstand nemen van de gedachten die continu door je hoofd schieten. Je leert om bewuste keuzes te maken in plaats van alles vanuit een automatisme te doen. Hierdoor word je rustiger en kun je je beter concentreren en ontspannen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mindfulness zorgt voor een hogere kwaliteit van leven en positieve veranderingen teweegbrengt in cognitief en neurobiologisch functioneren. Mindfulness verandert de manier waarop iemand naar zichzelf en naar de wereld kijkt en daar vervolgens op reageert.

Wanneer kan
mindfulness helpen?

De mindfulnesstraining is iets voor jou als:
 • Je meer rust in je leven wilt.
 • Je het gevoel heb dat je continu achter de feiten aanloopt.
 • Je jezelf beter wilt leren kennen en onder alle omstandigheden in balans wilt zijn en blijven.
 • Je wilt leren stilstaan bij de dingen die belangrijk voor je zijn.

  Mindfulness heeft een goede uitwerking bij:
 • Burn-out/werkstress
 • Depressie/somberheid
 • Spanning/nervositeit
 • Piekeren/onrust
 • Slaapproblemen
 • Chronische pijnklachten

Mindfulnesstraining

De mindfulnesstraining bestaat uit 8 bijeenkomsten:
 • 7 bijeenkomsten van 2 uur
 • 1 stiltemeditatie van 4 uur
De training bedraagt €399, en is momenteel enkel individueel ivm corona. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

"Ik wil je vanuit mijn hart bedanken. Eerste keer dat ik bij je kwam was ik kilometers verwijderd van mijn hart. De sessies waren confronterend en heftig. Het maakte altijd veel los. Ik kon je altijd hierover bellen en je stelde mij altijd gerust. Nu vele sessies verder voel ik mijn hart en ben ik bewust van mezelf. Ik voel me steeds een vrijer mens. Dank je Alev."

 

Anoniem

"Wat ben ik blij dat ik bij Alev terecht ben gekomen. Wat een mooi lief en zacht mens. Heeft me geleerd vertrouwen gegeven in mezelf en mijn gedachten rust te geven. Ik voel me blij en heb rust gevonden in mijn gedachten. Je. Voelt je meteen op je gemak bij haar en kan open zijn in wat je graag wilt. Ben er vol ingegaan en stond open voor alles. En kan maar weer één ding zeggen...ik ben BLIJ?."


Peebee

"Het is een hele fijne manier van therapie. Ik werd warm ontvangen en er was een ontspannen sfeer. Alev was heel rustig waardoor ik me goed kon concentreren. Ik had het gevoel dat ik open kon zijn naar haar, en de momenten dat ik tegen barrières aanliep heeft ze me geholpen om deze omlaag te halen. Door haar begeleiding kon ik tot inzichten komen waar ik zelf niet bij was gekomen. Het heeft me heel erg geholpen om de banden met de mensen om me heen te versterken en verbeteren, en ook de band met mezelf heb ik kunnen versterken. Ik ben erg blij met haar begeleiding."


 Anoniem

"Ik heb Alev leren kennen als een hartelijk, open en empatisch mens. Eerlijk en recht door zee, wat zeldzaam is tegenwoordig. De hypnotherapie die ik bij je gevolgd heb was zeer intensief maar zo mooi dat ik dit aan iedereen wil aanbevelen. Je begeleiding is zo professioneel en vol medeleven, zodat je het gevoel hebt een steun te hebben voor iets wat je zelf moet doen. Ze voelt intuïtief aan wat goed voor je is en wat niet maar laat de keuze altijd bij jou. Dank je, Alev."


Anoniem

"Ik heb bij Alev een aantal hypnotherapie sessies gehad. Ik heb deze als heftig, maar zeer doeltreffend ervaren. Alev is zeer deskundig en kan zich ook zeer goed inleven in diverse situaties. Ik ben Alev zeer dankbaar voor de sessies die ik bij haar heb gehad, ik voelde mezelf altijd veilig en welkom. Dank je wel!"

 

Anoniem

© 2023 Durna Praktijk voor zelfliefde

Design by Eazyonline

© 2023 Durna Praktijk voor zelfliefde  |  Design by Eazyonline