Ma-Vrij 09.00 tot 18.00u

De Genestetstraat 5, 1962 SM, Heemskerk

Gem. beoordeling 9,4

OVER ALEV

Waarom ik psychosociaal hypnotherapeut ben geworden?

Na jarenlang in de psychiatrie te hebben gewerkt ben ik in 2012 de 4-jarige opleiding tot hypnotherapeut bij Academie Hypnos gaan doen. Ik wilde meer betekenen voor mensen, en met name mensen in verbinding brengen met hun hart en gevoel. Daardoor werk ik nu ook veel vanuit mijn intuïtie en mijn eigen innerlijke wijsheid.


Na deze opleiding heb ik mij op vele manieren ontwikkeld. Ik heb mijzelf o.a. gespecialiseerd in systemisch werken, mindfulness en ademtherapie/breathwork. Door mijn leven heen ben ik ook door persoonlijke ervaringen in aanraking gekomen met het pad van zelfliefde. Zelf ben ik opgegroeid in een gezin met een moeder die uiteindelijk op te jonge leeftijd is overleden aan ms. In mijn kindertijd heb ik daardoor veel angst voor verlies en eenzaamheid ervaren. Mijn vader was hard bezig om zichzelf staande te houden. Door deze ervaring heb ik zelf veel innerlijk kindwerk gedaan door middel van hypnose.


Ik behandel mijn cliënten vanuit heel veel levenservaring en eigen proceswerk. Wat ook nog eens onderbouwd wordt door heel veel kennis.

Ben jij dit?

Wij ook! Kom en we vechten eindelijk samen.

Wat mij drijft

Na het behalen van mijn opleiding tot hypnotherapeut heb ik de keuze gemaakt om te kiezen voor gezonde zelfliefde en mijn huwelijk te beëindigen. Voordat ik deze keuze kon maken, heb ik heel veel aan mezelf gewerkt met hypnotherapie en familieopstellingen, in de hoop dat dit de ongezonde dynamiek in mijn relatie zou kunnen veranderen. Door deze persoonlijke ervaring heb ik me wederom enorm verdiept in ongezonde en toxische relatievormen. Zoals bijvoorbeeld co-dependency, kenmerken van narcisme, grenzen aangeven, verlating en bindingsangst.


Cliënten die zich bij mij aanmelden kan ik met allerlei methodes behandelen, en kunnen we in overleg een rode lijn voor jou uitstippelen. Het belangrijkste is dat je beseft dat ik werk met de intentie om je te brengen naar je hart.

Wilt u een afspraak bij Alev, neem dan telefonisch contact op.

OVER DICLE

Wat goed dat je op pad bent naar zelfliefde en zelfontwikkeling!

Ik zal mij allereerst even voorstellen. Mijn naam is Dicle Ulucan. Ik ben afgestudeerd als psychosociale hypnotherapeut bij Academie Hypnos.


In mijn kindertijd ervaarde ik al faalangst en was ik erg onzeker over mijzelf. Ik groeide op in een familie waar het belangrijk was om goed te presteren. Ik probeerde aan deze verwachtingen te voldoen en ging zo over mijn eigen grenzen heen. Voordat ik begon met deze opleiding volgde ik een andere opleiding in Rotterdam. Ik ervaarde faalangst, verdriet, onzekerheid en nog veel meer gevoelens. Op die opleiding was er geen ruimte voor mijn emoties en ik drukte deze gevoelens weg. Wat ervoor zorgde dat ik steeds meer van mijzelf en mijn pad afraakte en uiteindelijk moest stoppen met de opleiding.


Uiteindelijk ben ik, op aanraden van Alev Satilmis, begonnen aan de opleiding hypnotherapie bij Academie Hypnos. Het was de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt! Op deze opleiding heb ik geleerd om van mijzelf te houden en in mijzelf te geloven. Ik leerde naar mijn emoties te luisteren en trauma’s te verwerken. Daarnaast kwam ik ook bij Alev voor hypnotherapiesessies. Hier leerde ik ook heel veel over mijzelf en leerde ik van mijzelf te houden.


Ik heb van deze sessies en de opleiding geleerd, dat het leven een grote zoektocht naar jezelf is. Het begint al in je jongere jaren, maar het stopt eigenlijk nooit. Elk jaar leer je meer over jezelf en met elke stap en elke val kom je dichterbij jezelf. Dichterbij zelfkennis en zelfliefde. Het leven is net een labyrint, die de kronkelende levensweg van een mens symboliseert. De kern wordt pas gevonden als de weg gelopen is.

Ik wil jou graag uitnodigen om jouw pad te ontdekken. Hierbij gebruik ik onder andere regressie therapie, reïncarnatie therapie, systemisch werken, werken met dromen, traumaverwerking en nog veel meer. Ik maak gebruik van de praktijkruimte Durna praktijk voor Hypnotherapie in Heemskerk. Mijn tarieven zijn €25,- goedkoper dan de tarieven die op de website staan, omdat ik nog net ben afgestuurd. De kosten van de sessies kun je, afhankelijk van je zorgverzekering, deels declareren. 


Ik zie je graag daar tegemoet om de volgende stap te zetten!

Wilt u een afspraak bij Dicle, neem dan telefonisch contact op.

PRACHTIGE YOGAMATTEN

Ook bij ons vind je de meest prachtige yogamatten. Elke mat in het assortiment combineert schoonheid met functionaliteit. Laat je inspireren door de unieke ontwerpen en ervaar de kwaliteit zelf.

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

"Ik wil je vanuit mijn hart bedanken. Eerste keer dat ik bij je kwam was ik kilometers verwijderd van mijn hart. De sessies waren confronterend en heftig. Het maakte altijd veel los. Ik kon je altijd hierover bellen en je stelde mij altijd gerust. Nu vele sessies verder voel ik mijn hart en ben ik bewust van mezelf. Ik voel me steeds een vrijer mens. Dank je Alev."

 

Anoniem

"Wat ben ik blij dat ik bij Alev terecht ben gekomen. Wat een mooi lief en zacht mens. Heeft me geleerd vertrouwen gegeven in mezelf en mijn gedachten rust te geven. Ik voel me blij en heb rust gevonden in mijn gedachten. Je. Voelt je meteen op je gemak bij haar en kan open zijn in wat je graag wilt. Ben er vol ingegaan en stond open voor alles. En kan maar weer één ding zeggen...ik ben BLIJ?."


Peebee

"Het is een hele fijne manier van therapie. Ik werd warm ontvangen en er was een ontspannen sfeer. Alev was heel rustig waardoor ik me goed kon concentreren. Ik had het gevoel dat ik open kon zijn naar haar, en de momenten dat ik tegen barrières aanliep heeft ze me geholpen om deze omlaag te halen. Door haar begeleiding kon ik tot inzichten komen waar ik zelf niet bij was gekomen. Het heeft me heel erg geholpen om de banden met de mensen om me heen te versterken en verbeteren, en ook de band met mezelf heb ik kunnen versterken. Ik ben erg blij met haar begeleiding."


 Anoniem

"Ik heb Alev leren kennen als een hartelijk, open en empatisch mens. Eerlijk en recht door zee, wat zeldzaam is tegenwoordig. De hypnotherapie die ik bij je gevolgd heb was zeer intensief maar zo mooi dat ik dit aan iedereen wil aanbevelen. Je begeleiding is zo professioneel en vol medeleven, zodat je het gevoel hebt een steun te hebben voor iets wat je zelf moet doen. Ze voelt intuïtief aan wat goed voor je is en wat niet maar laat de keuze altijd bij jou. Dank je, Alev."


Anoniem

"Ik heb bij Alev een aantal hypnotherapie sessies gehad. Ik heb deze als heftig, maar zeer doeltreffend ervaren. Alev is zeer deskundig en kan zich ook zeer goed inleven in diverse situaties. Ik ben Alev zeer dankbaar voor de sessies die ik bij haar heb gehad, ik voelde mezelf altijd veilig en welkom. Dank je wel!"

 

Anoniem

© 2023 Durna Praktijk voor zelfliefde

Design by Eazyonline

© 2023 Durna Praktijk voor zelfliefde  |  Design by Eazyonline