Ma-Vrij 09.00 tot 18.00u

De Genestetstraat 5, 1962 SM, Heemskerk

Gem. beoordeling 9,4

VRAGEN OF
EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heb je nog vragen en wil je meer weten over de therapie die wij aanbieden of wil je jezelf aanmelden voor een intakegesprek?

Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Al een afspraak gemaakt?
Dan vragen we je graag om onderstaand intake formulier goed door te lezen, te accorderen en ingevuld mee te nemen naar de afspraak.

Disclaimer
Bij het afnemen van diensten, dan ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Losse sessies kunnen op elk gewenst moment worden beëindigd. Wel zijn er extra kosten aan verbonden wanneer het gaat om avond- en weekendsessies, oefeningen en telefonische ondersteuning.
  • In het geval dat je kiest voor een Traject, is dit inclusief alle extra diensten zoals het kosteloos verplaatsen, avondsessies en alle bijbehorende meditaties, informatie en ondersteuning. Bij een traject ga je een commitment aan. Dit betekent dat bij vroegtijdige beëindiging restitutie/terugbetaling niet mogelijk is, tenzij er sprake is van een ernstige vertrouwensbreuk bij één van de partijen of een noodgeval (redelijkerwijs) waardoor een traject moet worden stopgezet.

Alev Satilmis

De Genestetstraat 5

1962 SM Heemskerk

Telefoon: (31) 06 21 106 041

Email: info@durna.nl
Routebeschrijving

CONTACTFORMULIER

Durna biedt diverse therapieën op maat in een veilige en vertrouwde omgeving. Therapie kan je helpen balans te vinden in jezelf en contact te maken met wie je bent en wat je wilt. Het geeft innerlijke rust, meer energie, een goede nachtrust en brengt evenwicht in gevoel en verstand.

Maandag

9:00 - 18:00

dinsdag

9:00 - 18:00

Woensdag

9:00 - 18:00

donderdag

9:00 - 18:00

Vrijdag

9:00 - 18:00

Afspraken in de avonden en weekend mogelijk met uitzondering en een extra tarief van 25 euro

© 2023 Durna Praktijk voor zelfliefde

Design by Eazyonline

© 2023 Durna Praktijk voor zelfliefde  |  Design by Eazyonline